тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com

Изработка
на фирмен уебсайт

Ще направим вашия фирмен или личен уебсайт бързо и качествено. Може да предложим съдействие при изграждане на структурата му, както и с визуалните решения!

Изработка
за 2 дни и половина

При ясно задание или след среща, на която заедно да развием идеята, може да направим вашия сайт за 2 дни и половина. В това време, ако е добре подготвено, ще качим и вашето съдържание.

Mониторинг

Получавате ли известие, ако уебсайтът ви спре да работи? Това може да бъде имейл, текстово съобщение или дори автоматизирано обаждане. Ако нямате подобно известяване могат да минат часове или дори дни, без да знаете, че сайта ви не функиционира добре. Това означава объркани посетители, разочаровани  клиенти и недобри оценки за вас.

Резервно копие

Събуждате се и уебсайтът ви неработи. И още нещо в допълнение – основните файлове с информация вече ги няма. Какво правите сега? Отговорът тук е прост, ако сте архивирали уебсайта си във външно хранилище система. Така ще знаете, че ще може да възстановите уебсайта лесно.

Производителност (скорост)

Ние ще оптимизираме скоростта на вашия уеб сайт, за да извлечем максимума от вашата хостинг услуга и вашия уебсайт. По-бърз уебсайт = по-добра производителност. Вашият сайт работи бавно? Нашите експерти могат да го доведат до максимална скорост. Имате ли уебсайт с ниска скорост, трябва да го приемате сериозно, защото това ще повлияе отрицателно на процента на реализация, ще увеличи степента на отпадане на уебсайта Ви, ще повлияе върху цялостното представяне на сайта ви.  Добрата скорост вече официално е водещ фактор за добро класиране при излизане на резултатите в търсачката на Google.

 

Месечни актуализации за тема и плъгини

Поддръжката на сайта е важна точка. При платформи, като WordPress  например, наличието на непрекъснато нови версии на инсталираните теми и плъгини, водят до необходимост от непрекъснато актуализиране. Ако този тип подръжка не се осъществява, то сайта ще намали своята ефективност, а е и възможно част от функционалностите му са де нарушат. 

Месечeн отчет

Ще регистрираме всяка промяна, която направим на вашия уебсайт и ще ви изпращаме отчет за свършеното. Винаги можете да ни попитате дали нещо не ви е ясно.

 

Сигурност

Ще засилим защитата на вашия уебсайт, предотвратявайки опити за хакване или нарушаване на сигурността. Запазването на вашите данните и на вашите посетители е наш основен приоритет. 

Поддръжка и мониторинг

След като вече имате свой уебсайт трябва да знаете, че той се нуждае от наблюдение и поддръжка. Особено това важи за сайтовете направени на платформата WordPress. Сега ще ви обясним защо е така.

Над 30% от всички уебсайтове в интернет са изградени на WordPress. Това са около 75 000 000 активни уебсайта . От съображения за сигурност и поради развиване на нови технологии и функционалности, самата платформа WordPress често актуализира своите версии. Но не е само това. Много от фунционалностите на WordPress са благодарение на външни компоненти, т.н. плъгини, които се инсталират в WordPress. При актуализация на версия на WordPress или някой от плъгините, често трябва да се направи допълнителна настройка, за да могат определени функционалности да работят. Често подобни ситуации изненадават неприятно клиентите ни. Голяма част от проблемите, които могат да се появат на вашия сайт може да бъдат предварително решени, ако има кой да наблюдава и поддържа сайта ви.

 

Вариант 1Вариант 2
За по-малки сайтовеЗа по-големи сайтове
MониторингMониторинг
Резервно копие на сайта (Back-up)Резервно копие на сайта (Back-up)
Производителност (скорост на сайта)Производителност (скорост на сайта)
Месечни актуализации за тема и плъгиниМесечни актуализации за тема и плъгини
Месечeн отчетМесечeн отчет
СигурностСигурност
ПоддръжкаПоддръжка
Промени по визия
Месечна таксаЗаплащане на час, но минимум 2 часа на месец.
79лв.По договаряне
ЗАЯВИ ЗАЯВИ

*Стойност на един час за поддръжка и програмиране е 60лв. без ДДС

Обучение

Всеки от нашите клиенти може да получи обучение за работа с панела за управление на съдържанието на своя сайт. Обучението може да се извърши посредство изготвен за целта документ, на среща очи в очи или на среща по Скайп.

Защо да избера уебсайт на WordPress?

Wordpress е най-изполваната платформа за изработка на уебсайтове в света. Поради това тя е много надежна и за нея има разработени хиляди теплейти от които може да изберете как да изглежда вашият сайт. Също така за WordPress са разработени много фунционалности, т.н. плъгини, които много бързо могат да бъдат инсталирани и настроени в сайта ви. На платформата могат да се създават и надежни онлайн магазин посредством WooCommerce.

Лесна интеграция

Сайтът ви бързо и лесно може да бъде свързан с други софтуери

Google Remarketing

Econt

Facebook Pixel

PayPal

Google Analytics

Speedy

Борика

Складов софтуер