тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com

Фирмен
уебсайт за под 1000 лева

Ще направим вашия фирмен уеб сайт на супер цена. Може да предложим съдействие при изграждане на структурата му, както и с визуалните решения!

Личен или фирмен уебсайт? Продуктов сайт или онлайн магазин?

Предлагаме няколко пакета за изработка на фирмени уебсайтове или онлайн магазини на WordPress:

 • 989 лв. без ДДС Еднократна такса
  • План СТАНДАРТ
  • До 5 страници

   Избор на темплейт

   Инсталация на темплейт

   Структуриране на страници

   Еднократно наливане на съдържание

   Админ панел за управление на съдържанието

   Инсталиране на плъгини за SEO

   Прехвърляне на посочен от вас хостинг

 • 1499лв. без ДДС Еднократна такса
  • План БИЗНЕС
  • Всичко от СТАНДАРТ плюс:
  • До 10 страници

   Въвеждане на мета описания и заглавия

   Плъгини за метрични софтуери

   (Google Analytics, Facebook Pixel)

   3 месеца безплатна поддръжка

   Корекция по темплейта на сайта

   Инсталиране на Mail Chimp

 • По договаряне -
  • План МАГАЗИН
  • Всичко от СТАНДАРТ и БИЗНЕС плюс:
  • Продуктов каталог

   Създаване на група клиенти

   Промоционални цени

   Маркенингови инструменти

   Създаване на група цени

   Пазаруване с промо кодове

   Много други опции

Изработка
за 2 дни и половина

При ясно задание или след среща, на която заедно да развием идеята, може да направим вашия сайт за 2 дни и половина. В това време, ако е добре подготвено, ще качим и вашето съдържание.

Mониторинг

Дали сайтът ви е онлайн или не? Знаете ли отговора на този въпроси или просто се надявате да е онлайн? Ако софтуер за наблюдение следи представянето на сайта ви, то във всеки момент ще може да знаете отговорите на тези въпроси. Знаете колко е важно клиетите ви да могат да ви намират винаги, а и не забравяйте, че уебсайта ви често е и първото впечатление, което правите.

Резервно копие

Наличието на резервно копие на вашия сайт ще ви позволи лесно да възстановите изгубено съдържание. Причината за загуба на съдържанието не непременно са свързани със зловредни атаки, но могат да бъдат породени и просто от грешка на човекът, който обновява данните ви. Възстановяването на съдържание става лесно и бързо и може да ви спести много негативни емоции. 

Производителност (скорост)

Ние ще оптимизираме скоростта на вашия уеб сайт, за да извлечем максимума от вашата хостинг услуга и от сайта ви. По-бърз уебсайт е равносилно на по-добра производителност. Ако вашият WordPress сайт работи бавно, то нашите експерти могат да го оптимизират до максимална скорост. Ниската скорост на изпълнение е нещо което трябва да се взима насериозно, тъй като може да доведе до ред негативни последствия за уебсайта ви като недобро индексиране от търсачките, намаляване на броя на посещенията, нарастване на броя на отказващите ви да разгледат повече от една страница на сайта ви. 

 

Месечни актуализации за тема и плъгини

Поддръжка на темата за WordPress, поддръжка и актуализации на плъгини за WordPress – за да запазите сайта си защитен и да поддържате най-високото ниво на ефективност, искате да имате най-новите версии както на WordPress, така и на всички инсталирани добавки. Все пак понякога нещата не вървят по план. Плъгините понякога пречат един на друг или във версията на WordPress, която пускате. Същото важи и за темите. Искате да добавите функционалности с джаджи, но все пак искате да поддържате всичко безпроблемно. Това обаче не винаги е така и се случват грешки и сривове. Те може да изглеждат случайни, но това никога не е така. Трябва да знаете къде да търсите. Ето защо е добре да имате експертен екип, който да направи всичко това вместо вас.

Месечeн отчет

Дейностите по наблюдение и поддръжка се описват всеки месец в документ, който ви се изпраща по електронната поща. Винаги можете да ни попитате, ако нещо не ви е ясно и не ще с удоволствие ще ви разясним.

 

Сигурност

Ще засилим защитата на вашия уебсайт, намалявайки възможността за зловредни атаки. За целта е хубаво, и плъгините и версията на WordPress темата ви да са винаги актуални. 

Поддръжка и мониторинг

След като вече имате свой уебсайт трябва да знаете, че той се нуждае от наблюдение и поддръжка. Особено това важи за сайтовете направени на платформата WordPress. Сега ще ви обясним защо е така.

Над 30% от всички уебсайтове в интернет са изградени на WordPress. Това са около 75 000 000 активни уебсайта . От съображения за сигурност и поради развиване на нови технологии и функционалности, самата платформа WordPress често актуализира своите версии. Но не е само това. Много от фунционалностите на WordPress са благодарение на външни компоненти, т.н. плъгини, които се инсталират в WordPress. При актуализация на версия на WordPress или някой от плъгините, често трябва да се направи допълнителна настройка, за да могат определени функционалности да работят. Често подобни ситуации изненадават неприятно клиентите ни. Голяма част от проблемите, които могат да се появат на вашия сайт може да бъдат предварително решени, ако има кой да наблюдава и поддържа сайта ви.

 

Вариант 1Вариант 2
За по-малки сайтовеЗа по-големи сайтове
MониторингMониторинг
Резервно копие на сайта (Back-up)Резервно копие на сайта (Back-up)
Производителност (скорост на сайта)Производителност (скорост на сайта)
Месечни актуализации за тема и плъгиниМесечни актуализации за тема и плъгини
Месечeн отчетМесечeн отчет
СигурностСигурност
ПоддръжкаПоддръжка
Промени по визия
Месечна таксаЗаплащане на час, но минимум 2 часа на месец.
79лв.По договаряне
ЗАЯВИ ЗАЯВИ

*Стойност на един час за поддръжка и програмиране е 60лв. без ДДС

Съдържание

Ние може да обновяваме и добавяме ново съдържание на сайта ви;

Вариант 1Вариант 2
За по-малки сайтовеЗа по-големи сайтове
Заплащане на часЗакупуване на пакет от часове, но минимум 2 часа на месец.
40лв. на часПо договаряне
ЗАЯВИ ЗАЯВИ

 

*Стойност на един час е 40лв. без ДДС

**Пакетите са с минимален срок от 6 месеца

Обучение

Всеки от нашите клиенти може да получи обучение за работа с панела за управление на съдържанието на своя сайт. Обучението може да се извърши посредство изготвен за целта документ, на среща очи в очи или на среща по Скайп.

Защо да избера уебсайт на WordPress?

Wordpress е най-изполваната платформа за изработка на уебсайтове в света. Поради това тя е много надежна и за нея има разработени хиляди теплейти от които може да изберете как да изглежда вашият сайт. Също така за WordPress са разработени много фунционалности, т.н. плъгини, които много бързо могат да бъдат инсталирани и настроени в сайта ви. На платформата могат да се създават и надежни онлайн магазин посредством WooCommerce.

Лесна интеграция

Сайтът ви бързо и лесно може да бъде свързан с други софтуери

Google Remarketing

Econt

Facebook Pixel

PayPal

Google Analytics

Speedy

Борика

Складов софтуер