тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com

Цена за изработка на
онлайн магазин?

Цените на онлайн магазините могат да варират поради много причини. Затова е добре след като направите запитване, да се консултирате с наш специалист – какъв точно магазин ще отговори на целите, които сте си поставили. Освен консултация, може да ви дадем достъп до демо версия на разработени от нас магазини предлагащи различни типове продукти. Имаме и готови решения на онлайн магазини, които също могат да отговорят на вашите изисквания. Готовите решения винаги са по-малко времеемки и ще ви спестят пари.
И да обобщим: След отправено запитване ние ще може да ви консултираме относно какъв тип онлайн магазин имате и да ви дадем ориентировъчна цена.

Ще се свържем с вас!

Може да насрочите среща, на която да разговаряме за изработка на онлайн магазин.

Стъпки и последователност за изработка на
онлайн магазин

Изпращане на запитване от клиента за изработка на онлайн магазин и безплатна консултация от нас

След изпратено от Вас запитване, наш експерт ще се свърже с вас и ще уточните параметрите на желания от вас проект. Ако има въпроси по които имате нужда от помощ при оформяне на концепцията или просто консултация, по време на разговора или среща в наш или офис на клиента, ние с удоволствие ще съдействаме.

Изготвяне на задание

За да може да сложим правилната времева и ценова рамка за изпълнение на Вашия проект трябва да имаме добре разписано задание. Заданието трябва да включва типове страници, категории, подкатегории, модули и под модули, които трябва да присъстват във вашият онлайн магазин.

По време на подготовка на заданието, също може да разчитате на нас.

Структуриране на проекта и ценообразуване

На база на полученото задание ние започваме да предвиждаме всички взаимовръзки между отделните модули и функционалности, степента на сложност на софтуера, етапите, които трябва да бъдат включени в неговото реализиране, времето за реалиция.

По време на този етап могат да възникнат нови въпроси и идеи от наша страна, които съгласуваме с Вас преди окончателно да даден времева и ценова оценка.

Подписване на договор и планиране

Преди подписването на договор, двете страни предварително сме се договорили в кой период от годината ще бъде реализиран вашия проект. Всички етапи по реализиране на проекта са включени в договора, както и заданието, което е основния документ, по който ще разработим вашия софтуер.

Предоставяне на работна версия на софтуера на клиента

На този етап предоставяме достъп до работната версия на вашия софтуер. Той още не е готов и затова на този етап искаме да чуем мнението ви по основни въпроси, които всеки път описваме в имейлът, който пращаме до клиента с линка до работния проект.

Отговорите и препоръките, които получим биват включвани и реализирани в проекта. Тук е важно да уточним, че съществени промени спрямо указаното в заданието, не се допускат в този етап. Подобни промени е добре да се правят, след като проекта е изцяло завършен, под формата на доработки.

Окончателно издаване на софтуера

Окончателното издаване на софтуера се осъществява след отразяване на корекциите от предишния етап и пълна проверка на качеството на целия софтуер.

Обучение на Ваш служител

След завършване на софтуера преминаваме към обучението на ваш представител за работа със софтуера.

Издаване и внедряване

След подписване на Приемо-предавателен протокол, извършване на окончателното плащане ние прехвъляме софтуерния продукт на посочен от Вас хостинг и извършваме нужните настройки на софтуера за работа в реална среда.

Mониторинг

Всеки собственик или администратор на онлайн магазин трябва да бъде известявам при случай, когато сайтът му не е онлайн, както и за причината за това. Подобен тип мониторинг може да ни покаже причината за частичното или пълно нефункциониране на сайта, което ще ни помогне да поправим проблемите по-бързо. Един мониторинг, може да ви спести много пропуснати ползи и много разочаровани потребители.

Резервно копие

Онлайн магазинът ви задължително трябва да има резервно копия на базата данни и съдържанието му. Представете си да загубите съдържание или някоя нова функционалност и да не може да ги възстановите? А, при наличието на резервно копие, това може да стане за няколко минути.

Производителност (скорост)

Скоростта на вашият онлайн магазин влияе на редица фактори – решение за поръчка, брой разгледани продукти, осъществяване на поръчка, подобряване на индексацията от търсачките на Google и др. Ние ще оптимизираме скоростта на вашия онлайн магазин, за да извлечем максимума от вашата хостинг услуга и вашия уебсайт. По-бързия уебсайт винаги води до по-добра производителност. Уебсайтът с бърза скорост е фактор за класиране на Google, а този с ниска скорост се отразява негативно върху класирането при резултатите в търсачката.

 

Месечeн отчет

Ще регистрираме всяка промяна, която направим на вашия уебсайт и ще ви изпращаме подробни отчети на всеки месец. Винаги можете да разчитате и на безплатна консултация или обяснение на нещо, което не ви е ясно. 

 

Сигурност

Ще засилим защитата на вашия уебсайт, предотвратявайки опити за зловредна намеса или нарушаване на сигурността. Запазването на вашите данните и тези на вашите посетители са наш основен приоритет.

Поддръжка на онлайн магазин

Всеки един софтуер се нуждае от наблюдение и поддръжка. При онлайн магазините ползването на тези услуги са от изключително значение поради редица причини. Първата и основна, че магазинът ви трябва да е отворен през цялото му работно време, т.е. 24 часа в денонощието. Иначе шанса да не се осъществи някоя онлайн продажба нараства, както и пропуснатите ползи. Друга причина е навиците на потребителите. Да допуснем, че сайтът ви е бавен и зарежда една страница за 5 секунди. Тогава шансът някой да направи продажба е почти нулен, защото почти всеки потребител губи търпение между 3-тата и 4-тата секунда.

На среща, може да ви обясним и как поддръжката може да помогне за по-добрата индексация в търсачките, по-лесното потребление на сайта от страна на клиентите ви и други полезни съвети.

С оглед на практиката ни решихме да предложим тези два плана за поддръжка:

 

Вариант 1Вариант 2
За по-малки онлайн магазиниЗа по-големи онлайн магазини
MониторингMониторинг
Резервно копие на сайтаРезервно копие на сайта
Производителност (скорост)Производителност (скорост)
Месечeн отчетМесечeн отчет
СигурностСигурност
ПоддръжкаПоддръжка
Промени по визия
Месечна такса Заплащане на час, но минимум 2 часа на месец.
89лв.По договаряне
ЗАЯВИ ЗАЯВИ

*Стойност на един час е 60лв. без ДДС

Обновяване на съдържанието

Обновяването на съдържанието е времеемка и специфична дейност. Съдържанието става все по-важна част от онлайн присъствието ви и затова трябва да му се обръща заслужено внимание. Според типа на онлайн магазина може да предложим различен начин на ценообразуване на услугата – на час, на качен продукт, на качена спецификация, на качена категория и т.н.

Обучение

Всеки един онлайн магазин се предава с ръководство за употреба, за да може собственикът му да работи лесно с него. Освен ръководството, може за ви предложим обучение, което може да се осъществи по няколко начина – на лична среща или по Скайп.

Избери сам какви функционалности
да има в онлайн магазина

Сами, или с наше съдействие, може предварително да изберете функционалностите, които искате да има във вашия онлайн магазин. Може да стартирате с основни функционалности, а в последствие да добавяме нови. Не се притеснявайте, че ще сбъркате. Онлайн бизнесът се развива толкова бързо, че актуализирането и разработването на нови функционалности за вашия софтуер в бъдеще е сигурно.
По-долу сме изброили част от модулите, които могат да бъдат включени в един онлайн магазин.

В зависимост от мащаба на бизнеса ви, ние може да оптимизираме предлаганото количество.

Може да променяте цени по категории, отделни продукти, по група продукти. Лесно и бързо!

За дизайн на онлайн магазина, може да ползваме избран от вас темплейт.

Умната количка ще улеснява и напомня на клиентите ви за покупките, както и ще им предлага подходящи за тях продукти.

Изпращане на бюлетин, pop-up банери, слайдъри, лесно таргетиране.

Вашият онлайн магазин ще изглежда добре на различни по размер и резолюция устройства.

Опция за всеки регистриран потребител да създаде собствен списък с любими или наблюдавани продукти.

Опция за създаване на промо кодове за намаление - еднократни или многократни, с валидност от начална и крайна дата.

Онлайн формуляр във вашият онлайн магазин за подаване на заявка за връщане на продукт

Събирайте онлайн заявки за възстановяване на сума и управлявайте всички заявки от административният панел.

Всеки един продукт може да бъде обвързан с различни видове атрибути - цвят, размер, номер и др. Лесно създаване и управление на атрибути.

Онлайн формуляр за приемане заявки за ремонт.

Предоставете възможност на вашите потребители да дадат или откажат съгласието си, за обработка на личните им данни. Предоставете им правото да бъдат забравени от вашите списъци.

Създай и управлявай прецизно типове филтри за всяка категория продукти.

Наложен платеж, PayPal, по банков път, с карта през Borica, ePay, EasyPay.

Лесна интеграция

Онлайн магазинът лесно може да се свърже с други софтуери

Складов софтуер

Econt

Борика

Google Analytics

PayPal

Facebook Pixel

Speedy

Google Remarketing

Защо да
се доверите на Hopix IT?

В Hopix IT сме разработили много разновидни онлайн магазини. През годините, съвместно с нашите клиенти, сме надграждали и реализирали идеи с печеливши стратегии. На по-късен етап сме извършвали много доработки/подобрения по разработените онлайн магазини. И се радваме, че отношенията ни с клиентите ни не свършват с направата на един онлайн магазин. Освен доработките, част от тях работят и със складовия ни софтуер или някой от търговските ни софтуери.

payment
cart
© 2005 – 2019 HOPIX