тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com
Image Alt

ZdravetoMi

За клиента

Онлайн магазинът на Zdravetomi предлагат висококачествени продукти за превенция и тестване на Covid-19. В магазина ще откриете също и Cincinion, френска марка козметика, която предлага висококачествена гама продукти за грижа за кожата, разработени на базата на биоактивни съединения, намиращи се в охлювите. Всички продукти в портфолиото в Zdravetomi са с високо качество и проверен произход от специалисти, така и новият онлайн магазин на компанията отговаря на всички критерии за отлично представяне на продуктите.

За сайта

Онлайн магазинът е изграден на базата на много функционалности, които дават възможност за търговия с крайни и бизнес клиенти. Към магазина има отделни страници за продукти свързани с грижата за кожата (Натурална козметика) и страница с висококачествени продукти в помощ за Covid-19.
Онлайн магазинът е обвързан с различни интеграции и различни начини за разплащане. Също така, можете да пазарувате лесно като гост на магазина или да се регистрирате, така че при следващо пазаруване да не се налага да попълвате отново вашите данни.

Information

Категория:
Previous Project
Next Project