тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com

Предлагаме изработка на различни софтуери

В Hopix IT сме специализирани в разработването на следните типове софтуер - онлайн магазини, фирмени уебсайтове, цялостни ERP системи, както и отделни модули като Сладов софтуер или Модул за работа с клиенти и доставчици (CRM модул). За тези типове софтуер имаме разработени готови платформи, които адаптираме за клиентите ни. Също така, по задание подадено от клиента, разработваме къстъмизирани софтуерни решения.

j f

Безплатна консултация

Според запитването ви, може да ви посъветваме за начина и продуктът, който да създадем за вас

f k

Лесно поддръжка

Информацията в нашите софтуерни продукти лесно може да бъде обновявана

k f

Индивидуални и готови решения

Предлагаме според нуждата на бизнеса ви

k f

Всичко е възможно

Софтуерно решение може да бъде намерено за почти всеки процес

Изработка на онлайн магазин

Създали ли сме успешно над 80 онлайн магазина в различни сфери - електроника, търговия с обувки, дрехи, бижута, спортни артикули, добавки и др. При разработването на всеки от тях залагаме на утвърдени технологии, които да могат да поемат нужното натоварване и осигурят надежно представяне на сайтовете. Всички онлайн магазини, които предлагаме са OnPage оптимизирани за по-лесно намиране от търсачките.

Складов софтуер

Софтуерът, с който управлявате складовите наличности е от изключителна важност за развитие на търговския ви бизнес. В Hopix IT предлагаме изработка на складови решения, които могат да бъдат с различно ниво на сложност. Но не забравяйте, че най-добрата складова програма е тази, която е направена или къстъмизирана за вашия бизнес.

Търговски и бизнес софтуер

Освен стандартните функции за извършване на продажби, които всеки софтуер трябва да има съгласно Наредба 18, ние предлагаме допълнителни модули - Управление на работата с клиенти и достачици (CRM), Финанси, Човешки ресурси. На база на нашият опит и вашата експертиза, може да създаден софтуер чрез който лесно да управлявате бизнеса си.

Фирмени сайтове

В HOPIX вярваме, че всеки елемент в структурата на един бизнес трябва да се използва оптимално според своето предназначение. Това се отнася в пълна сила за представянето на вашия сайт или онлайн магазин. И двете са могъщ бизнес инструмент, който може да ви донесе финансова печалба и добра репутация.