тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com
Image Alt

Hopix IT

2020г. е времето на онлайн бизнеса

 

Със сигурност началото на тази година бе неочаквано и доста различно от това, което сме си представяли. Видимо е, че през тази година голяма част от ежедневието ни бе свързано с това да сме онлайн. Тези промени, които настъпиха, ни показаха колко важно е присъствието в онлайн средата и по-точно бизнес присъствието ни онлайн. Въздействието, което COVID-19 оказа върху бизнеса на редица малки и средни предприятия, показа, че преминаването към дигиталната среда е повече от необходима.

Все по-плавното преминаване към дигиталния свят влияе върху нагласите на потребителите. Те променят нагласата си към онлайн платформите и все по-често започват да използват онлайн пространството за пазаруване като голяма част от ежедневието си.

Освен познатите ни физически магазини за продаване на стоки и услуги, онлайн пространството може да се използва за популяризиране на марката на едно предприятие. Така вие ще бъдете по-разпознаваеми ще привлечете лоялни клиенти и ще разширите бизнес възможностите си.

Развивайки вашия бизнес онлайн, вие трябва да информирате клиентите си непрекъснато. За тази цел е добре да имате създаден блог, в който да предлагате на посетителите си различни и подходящи теми съобразени с вашата аудитория и бизнес. Социалните мрежи също са ключов фактор, който не трябва да пропускате. Възможността да управлявате бизнеса си по всяко едно време от всяко едно кътче на света е голямо предимство на онлайн платформите.

 

Ето защо ние ви предлагаме готово решение към света на онлайн търговията OSHI CART.

Предимствата при създаването му са:

  • Пестите време и пари с платформа за онлайн търговия OSHI;
  • Избирате как да изглежда вашият дизайн и как да функционира;
  • Инвестицията е в пъти по – малко в сравнение с разработката на магазин от нулата;
  • В онлайн платформата OSHI са разработени връзки с много софтуери, а да заработят, просто трябва да бъдат въведени данните на вашите акаунти;
  • В рамките на 14 дни вие може да пробвате платформата ни.

 

“Всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър.”

Ричард Брансън