тел: +359 878 899 980       e-mail: office@hopixit.com

Hopix IT

Бунтовникът в интернет отново е онлайн

След прекъсване от две години, бунтовникът в интернет, Bunt.bg се завърна с пълна сила. Определена така, за бунтовник, от своите читатели, медията ни се довери, за направата на новинарски сайт, с който да се завърнат… по необходимост. И на нас точно това ни хареса – че ще бъдат различни и ще представят една друга гледна точка на реалността в която живеем, поради което читателите им искаха те да бъдат онлайн отново.

Така в рамките на два месеца успяхме да създадем и реализираме информационен уебсайт, който да може да отговори на няколко основни изисквания – да може да обменя информация с новинарски и фотографски агенции, в който лесно да бъде попълвана и редактирана информацията, който да може лесно да се променя откъм структура, и който лесно да може да бъде обвързван лесно с трети софтуери.

Има и още нещо.  Съвсем скоро към сайта ще бъде добавен и онлайн магазин, който ще бъде отново различен. Но какво ще се предлага в него, нека бъде изненада.

Сега спокойно може да се наслаждавате на съдържанието, което се публикува в bunt.bg. На нас, екипът в Hopix IT ни харесва, защото е различно. Не е стандартното сиво, с нотки на трагедия и евтина сензация, както се случва масово в родното медийно пространство. С „бунтарите“ спокойно може да избягате в красиви части на България, да проследите развитието на определени исторически събития, или да проследите някоя настояща тема в дълбочина.

Така че, остана да ви пожелаем само едно: Приятно четене на bunt.bg